Altijd binnen uw bereik:
Filtration & RFQ tool

Deze innovatieve tool, die we speciaal voor u hebben ontwikkeld, leidt u eenvoudig naar precies dát onderdeel wat u voor uw Boll & Kirch filter zoekt. Uiteraard biedt de tool naast de mogelijkheid om meteen veilig een offerte op te vragen ook alle technische informatie. Waar u ook bent, met deze online tool zijn we altijd binnen uw bereik. En dat in een paar simpele stappen.

Open de Filtration & RFQ Tool

Expertise en dienstverlening

Lubrafil levert en installeert een compleet pakket filterproducten en diensten aan verschillende sectoren zoals industrie, maritiem, voeding, water en medisch. Van complete filterinstallaties tot vervangingsproducten en filterelementen. Daarbij geven wij technische ondersteuning en service, zowel incidenteel als op contractbasis. 

Lubrafil is a customer-focused specialist that does not only supply, install and service filters and elements but also advises you on your filtration issues. Whether this concerns the delivery of a specific filter element or calculating a complete filtration system:
Lubrafil is your filtration specialist.

Flexible thinking, solid solutions

​Onze oplossingen

Met de veranderende eisen van klanten ziet Lubrafil de vraag naar filtratiekennis en klant specifieke filtratieoplossingen toenemen.

De klant-leverancier relatie verandert daardoor meer in een partnerschap waarbij we oplossingsgericht een filtratieprobleem benaderen in plaats van puur naar een gevraagd product te kijken.

Wij denken dan ook met onze klanten mee en bieden graag de service en (totaal-)oplossing waar u als klant naar op zoek bent.

Onze oplossingen

​Exclusief distributeur

dummy image

Lubrafil is ruim 17 jaar exclusief distributeur van Boll & Kirch in Nederland. Dit geeft ons de mogelijkheid, en u de zekerheid, om niet alleen originele reserveonderdelen uit eigen voorraad te leveren maar ook complete filterinstallaties te ontwerpen, installeren en onderhouden en technisch advies, ondersteuning en service te leveren, zowel incidenteel als op contractbasis.

Alles over Boll & Kirch

Welk product zoekt u?


Naar productoverzicht >

Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?