Industrie

Filtratie, het hart van uw systeem, onze zorg

De kern van de industrie is gericht op bedrijven die door middel van machines producten maken uit grondstoffen. De vraag naar producten verandert net als de behoefte en wensen van consumenten. Belangrijk hierbij is dat er investeringen plaatsvinden in nieuwe technieken, technologieën en oplossingen. Lubrafil brengt de laatste filtertechnologie naar de markt. Wij maken hierbij gebruik van de kennis en kunde uit het tot ons beschikking zijnde nationale en internationale netwerk.

Zo realiseren we met onze oliemanagementsystemen en filtratietechnieken de optimale reinheid in uw hydrauliek- of smeeroliesysteem. Dit is essentieel voor uw bedrijfszekerheid en continuïteit en zo voorkomt u schade aan uw componenten en systemen. Tevens streven wij naar verlaging van uw bedrijfskosten door toepassing van betrouwbare filtratie technologieën. 

Water wordt op zeer grote schaal gebruikt in de industrie, het wordt toegepast in vele vormen, zoals: onbehandeld water, proceswater of afvalwater. Vaak moet het water worden behandeld voordat het aan de kwaliteit en specificaties voldoet die zijn opgesteld voor een specifiek, industrieel proces. Door de huidige regelgeving en het beleid betreffende vloeistof afvoer, is er een grote vraag naar oplossingen voor recycling en hergebruik van afvalwater.

dummy image

Of het nu filtratieproducten zijn die ingezet worden voor olie, water of gas applicaties; in kritische of minder kritische applicaties, de productspecialisten van Lubrafil zijn in staat met u mee te denken en samen met u het juiste product te selecteren. 

Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?