Service en onderhoud 

voor ons een standaard specialisme

De service engineers van Lubrafil hebben de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Daarnaast doen zij inspecties en montagewerkzaamheden bij en voor onze klanten. Zij komen daarbij op zeer uiteenlopende klantlocaties en installaties. Of het nu een productiebedrijf, internationaal varend containerschip of rioolwaterzuivering is, onze service engineers zijn er om onze klanten van dienst te zijn. Zij zijn het visitekaartje van ons bedrijf.

In het huidige economisch klimaat kunnen Internationale scheepvaart en continue productiebedrijven niet zonder deze ondersteuning. Lubrafil biedt dan ook, indien gevraagd, 24 uur per dag zeven dagen per week service zowel nationaal als internationaal. De klant staat daarbij altijd centraal.

Onderhoud

dummy image

Een goed werkende filterinstallatie is een installatie waar u geen omkijken naar heeft met een zo laag mogelijke onderhoudsfrequentie en bij behorende kosten. Om dat ook zo te houden, moet regelmatig zorg aan deze filterinstallatie worden besteed. Lubrafil biedt haar klanten de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten waarbij we preventief inspecties verrichten op een frequentie die past bij de belasting van uw filterinstallatie. Dit kan tegen vaste tarieven of op basis van nacalculatie.

Bekijk onze onderhoudscases

Nieuwbouw of ombouw

dummy image

Lubrafil is VCA** gecertificeerd. Garantie voor de klant dat wij voor u als hoofdaannemer mogen en vooral kunnen werken. We beschikken over een ruim netwerk met gekwalificeerde bedrijven en personen waarmee we nagenoeg alle technische disciplines kunnen aanbieden. Een turn-key installatie waarbij niet alleen het filter maar ook het leidingwerk (pijpfit, lassen) en elektrische aansluitingen wordt meegenomen behoort onder meer tot onze standaard mogelijkheden. U heeft één aanspreekpunt en Lubrafil zorgt voor de verdere coördinatie en uitvoering. Maatwerk tegen vertrouwde kwaliteit en marktconforme prijzen.

Bekijk onze nieuwbouwcases

Service en Onderhoud: Boll & Kirch

dummy image

De Lubrafil service engineers zijn stuk voor stuk gekwalificeerde vakmensen die zelfstandig in staat zijn onderhoudsvraagstukken bij klanten op te lossen. Ons kern specialisme is het merk Boll & Kirch. Sinds het jaar 2000 is Lubrafil de exclusief distributeur voor dit merk in Nederland. Onze service engineers zijn door de fabriek geautoriseerd en worden regelmatig in Duitsland bijgeschoold in de nieuwste technieken en producten.  Een internationaal, voor Boll & Kirch getrainde service engineers, toegankelijk netwerk geeft hen de gelegenheid om 24/7 met collega’s wereldwijd te communiceren over onderhoudsvraagstukken. U heeft dan wellicht een service engineer op locatie maar beschikt tegelijkertijd over een heel team specialisten.

Op zoek naar (reserve) onderdelen voor uw Boll & Kirch filter?

Service en Onderhoud: Andere merken en systemen

De kennis en ervaring die de Lubrafil service engineers over de jaren heen hebben opgebouwd gebruiken we inmiddels niet alleen voor het merk Boll & Kirch. We plegen de laatste jaren bij een aantal van onze klanten ook onderhoud aan andere merken en filtersystemen. 

Hierbij kunt u denken aan het onderhoud aan vacuümbandfilters (bijv. Knoll en FLSmidth) magneetfilters (bijv. Hülswitt), filterpersen en hydraulische installaties. Als vanzelfsprekend met dezelfde kwaliteit service en klantvriendelijkheid als dat u van ons gewend bent.

Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?