Over Lubrafil

Lubrafil B.V. is een internationaal opererende filtratiespecialist, die al 45 jaar actief is in de markt van filtertechniek. Wij onderscheiden ons door eigen voorraad, eigen servicemonteurs en een 24/7 service voor onze klanten. Dankzij onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring in filtratietechniek en onze flexibele instelling staan wij bij onze klanten bekend als een hoogwaardige en betrouwbare partner.

Met de klanten altijd in het vizier spelen wij, door te signaleren en te anticiperen, in op uw wensen en behoeften. Klantgericht en servicegericht handelen is onze filosofie. Ons team staat dan ook graag voor u klaar om u de oplossing te bieden waar u naar op zoek bent.

Onze kijk op maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zowel in eigen huis, als bij onze klanten staat het welzijn van mensen voorop. Een groot veiligheidsbewustzijn en het beheersen van veiligheid, gezondheid en milieu tijdens het uitvoeren van werkzaamheden zijn dus belangrijk. Daarom zijn wij al vele jaren VCA** gecertificeerd.

Lubrafil streeft naar ‘business excellence’ en het leveren van optimale kwaliteit met milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen. Wij hechten dan ook veel belang aan een goede samenwerking met onze partners. Hierdoor blijven wij ons richten op procesverbeteringen en het bieden van innovatieve producten en oplossingen voor onze klanten.

Bekijk certificaat

Onze belofte is uw garantie

“Flexible thinking, solid solutions.” Door deze belofte waar te maken bieden wij onze klanten een oplossing voor hun filtratieprobleem. Hoe we dat doen? Wij integreren technologie, innovatie en vakmanschap in oplossingen, gebaseerd op een gedegen inzicht in de wensen en behoeften van onze klanten. Klantgericht en servicegericht handelen staat bij ons hoog in het vaandel. Voeg daar onze 45 jaar ervaring en de nodige technische kennis aan toe en u heeft een filtratiespecialist waar u op kunt bouwen.

Een klantgerichte specialist die niet alleen filters en elementen levert, installeert en onderhoudt, maar u ook deskundig adviseert over uw filtratievraagstuk. Of het nu gaat om het leveren van een specifiek filterelement of het doorrekenen van een complete filterinstallatie: Lubrafil is uw filtratiespecialist.

Onze werkwijze gaat verder

dummy image

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk trends en ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Daarnaast zorgen wij dat onze mensen regelmatig trainingen krijgen, zodat ze altijd over de meest actuele technische kennis beschikken. Met een team van specialisten zijn wij u graag van dienst bij het bieden van oplossingen voor al uw filtratievraagstukken. Ons magazijn biedt plaats aan een uitgebreid assortiment filterproducten van toonaangevende merken.

dummy image

Vanuit Barendrecht, ideaal gelegen dicht bij de uitvalswegen van Rotterdam, worden deze producten veelal dezelfde dag door onze eigen transportdienst geleverd. Daarnaast kunt u rekenen op onze servicemonteurs. Zij staan altijd voor u klaar. Voor het geplande werk én de ad-hoc zaken. Waar dan ook ter wereld.

Magazijn en logistiek

Ons uitgebreide magazijn weerspiegelt onze ambitie om de hoogste servicegraad te bereiken. In ons magazijn hebben wij een zeer breed pakket producten van meer dan 200 verschillende merken en fabricaten. Voldoende ruimte hebben om essentiële producten op te slaan is één ding: het vermogen om deze items snel te transporteren is een andere zaak. Nadat de producten zijn gecontroleerd, gecodeerd, verpakt en gemerkt, worden zij zo snel mogelijk bij onze klanten afgeleverd.

Met als standplaats Barendrecht, centraal gelegen bij alle uitvalswegen van Rotterdam, zijn wij in een ideale positie om het transport op de meest efficiënte manier te regelen. Hetzij lokaal en snel met onze eigen transportdienst, hetzij via alle vormen van weg-, lucht- en zeetransport door professionele partners.

Key supply inclusief voorraadbeheer

Voor een aantal gerenommeerde bedrijven in Nederland zijn wij key supplier. Steeds meer bedrijven betrekken hun filterproducten bij één leverancier die ook voor het onderhoud kan zorgdragen. Dat bespaart tijd en kosten. Als key supplier leveren wij een totaal filterpakket. Een van onze mensen komt naar u toe en brengt in kaart welke filters er zijn. Op basis daarvan bieden wij u een totaalpakket, inclusief voorraadbeheer. Volgens vaste onderhoudscycli worden uw filters tijdig en deskundig vervangen. Wij bieden 24/7 service en zorgen ervoor dat uw productieproces kan blijven draaien. Omdat wij een ruime voorraad houden van de meest belangrijke onderdelen en merken leveren wij de kritieke filteronderdelen gegarandeerd en op tijd. Dat noemen we ontzorgen.

Waarom Lubrafil inschakelen voor uw filtratievraagstuk?

 • Opgericht in 1973.
 • Een filtratiespecialist die al 45 jaar actief is in de filterbusiness.
 • Gevestigd in Barendrecht, dichtbij de uitvalswegen van Rotterdam.
 • Eigen transportdienst met dagelijkse levering in de regio Rotterdam (inclusief Moerdijk).
 • Dagelijkse pick up van goederen door gerenommeerde vervoersbedrijven voor (snel-) transport wereldwijd.
 • Klantspecifieke filteroplossingen.
 • Een team van specialisten staat voor u klaar om u van dienst te zijn met oplossingen voor al uw filtratievraagstukken.

 • VCA** gecertificeerd.
 • Eigen servicewagens en service-engineers.
 • 24/7 service en onderhoud.
 • Key supply inclusief voorraadbeheer.
 • Eigen magazijn met een uitgebreid assortiment filterproducten.
 • Exclusief distributeur voor Boll & Kirch in Nederland.
 • Exclusief distributeur voor Wix in Nederland.
 • Exclusief distributeur voor Europafilter in Nederland.
 • Meer dan 200 merken, waaronder ons eigen merk Lufil.

Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?