BOLL KIRCH

dummy image

"Global thinking and local acting"  in Nederland

dummy image

Op 1 januari 2024 is Lubrafil Filtration een 100% dochteronderneming van Boll & Kirch filterbau GmbH geworden. Deze verandering komt na 24 jaar nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven.  Voor BOLL & KIRCH vergroot deze stap hun vermogen om hoogwaardige filtratieproducten en -diensten aan haar klanten te leveren door “global thinking & local acting”. Door deze overname kan Lubrafil Filtration profiteren van de uitgebreide kennis en middelen van de BOLL GROUP, waardoor wij onze marktpositie verder kunnen versterken en onze klanten een nog breder pakket kunnen bieden. 

De recente verandering komt tot uiting in het nieuwe logo van Lubrafil. Het nieuwe logo bevat de naam van de BOLL GROUP en benadrukt de rol van Lubrafil als lid van de BOLL-familie. "We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van de BOLL Group en dat ons nieuwe logo dit weerspiegelt. Dit is een belangrijke stap voor ons om ons bedrijf verder te laten groeien."; Peter Duin - Algemeen Directeur Lubrafil Filtration B.V

Lubrafil is al 24 jaar de exclusieve distributeur van Boll & Kirch in Nederland. BOLL & KIRCH is marktleider onder meer op het gebied van automatische zelfreinigende filters voor brandstof, smeermiddelen en waterbehandeling. Al ruim 50 jaar levert en installeert Lubrafil een totaalpakket filterproducten en -diensten aan diverse sectoren waaronder de industrie, marine, food en watersector. Van complete filtersystemen tot vervangingsproducten en filterelementen. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning en service, zowel op eenmalige als op contractbasis. Praktijkervaring, gevoel van urgentie en een grote betrokkenheid maakten het mogelijk om van een lokale naar een internationale leverancier te groeien.

Ga naar Boll & Kirch

Op zoek naar (reserve) onderdelen voor uw Boll & Kirch filter?

Gegarandeerd origineel Boll & Kirch!

  • Perfect fit: geen lekkages of breakdowns als gevolg van niet originele onderdelen.
  • Maximale beschikbaarheid: uit voorraad. Wereldwijd snel leverbaar tegen minimale logistieke wachttijden en kosten.
  • Lange productlevenscyclus: zelfs na 40 jaar kunnen we u nog, in veel voorkomende gevallen, de juiste originele reservedelen produceren en leveren.
  • One Stop Shop: voor Boll & Kirch hoeven we u nooit NEE te verkopen of door te verwijzen naar andere leveranciers.
  • Scherp geprijsd in plaats van goedkoop: bespaar niet op veiligheid, koop het één keer en verzeker uzelf van de beste performance.
  • Echte product en applicatie expertise kan niet worden gekopieerd. Onze ervaren medewerkers willen u graag adviseren en ondersteunen.

  • State of the art technologie: continu ontwikkeling door eigen R&D in Duitsland.
  • Exclusief distributeur voor Boll & Kirch in Nederland, alle disciplines van B&K: Zoals R&D, uitgebreide testlaboratorium, de diverse centrale magazijnen maar ook het wereldwijde servicenetwerk, staan tot onze (en uw) beschikking.
  • Wij hebben direct toegang tot de Boll & Kirch database met serienummers en bijbehorende stuklijst informatie om u altijd snel en efficiënt de juiste onderdelen te kunnen aanbieden en leveren.

dummy image
dummy image

Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?