Onze filtratie oplossingen

Met de veranderende eisen van klanten ziet Lubrafil de vraag naar filtratiekennis en klantspecifieke filtratieoplossingen toenemen. De klant-leverancier relatie verandert daardoor meer in een partnerschap waarbij we oplossingsgericht een filtratieprobleem benaderen in plaats van puur naar een gevraagd product te kijken. Wij denken dan ook graag met onze klanten mee en bieden de service en (totaal)oplossing waar u als klant naar op zoek bent.

Onze partnerschappen

Ons product portfolio omvat een aantal hooggekwalificeerde producenten met leidende posities in de markt. Kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij de pijlers van onze business. Zo is Lubrafil al ruim 17 jaar exclusief distributeur van Boll & Kirch in Nederland. Boll & Kirch is marktleider op het gebied van automatische zelfreinigende filters voor de behandeling van brandstof, smeerolie en water. Daarnaast hebben wij al vele jaren een exclusief partnerschap met KNOLL, Wix, Europafilter, Filtrec en Walker Engineering. Voor onze klanten biedt dit veel voordelen, zoals hoge kwaliteit, expertise, gunstige prijzen,  voorraad, snelle levering (meestal binnen 24 uur), garantie, sales en service, etc.

Wij bieden u echter ook een uitgebreide keuze in andere kwalitatief hoogstaande merken.  Ook bij deze filtermerken hebben wij directe communicatielijnen en bent u verzekerd van korte levertijden. (Ook in die gevallen waar we het product niet direct uit eigen voorraad kunnen leveren.)

In het geval dat we geen optimale oplossing uit de bestaande merken kunnen bieden hebben wij de optie om eigen ontwerp en productie onder de eigen merknaam Lufil op te starten. Op deze wijze zijn we in staat om nagenoeg iedere vraag te kunnen beantwoorden.

Wilt u meer weten over onze partnerschappen of over andere toonaangevende merken? Lees dan verder of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?