Korte terugblik op de SMM in Hamburg

10-10-2018

Van 4 t/m 7 september is de SMM in Hamburg gehouden. De meest toonaangevende beurs voor de maritieme industrie. Lubrafil is drie dagen aanwezig geweest op de Boll & Kirch stand. We kunnen concluderen dat er duidelijk positieve beweging in de maritieme industrie is. Alle dagen waren er veel meer bezoekers dan de vorige editie. Ook de gesprekken die we gevoerd hebben met vele (inter)nationale klanten en geïnteresseerden waren veel positiever.

Het thema ballastwater is over de afgelopen jaren altijd aanwezig geweest maar nu veel concreter. De wetgeving forceert alle betrokkenen om ook daadwerkelijk tot actie over te gaan en dat was zichtbaar.

Boll & Kirch heeft grootst uitgepakt op deze voor hen en ons belangrijke beurs. In het stand concept is de klant letterlijk centraal geplaatst in het Boll & Kirch “universum” waarbij heel snel via een paar swipe-bewegingen klant specifiek applicatie en product verbonden werden en konden worden getoond. State of the art technologie die past bij Boll & Kirch en die wij als Lubrafil graag naar de Nederlandsse markt brengen.

 

         
Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?