Hoe gaat lubrafil met COVID-19 om?

17-03-2020

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben bij Lubrafil (net als bij u) de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij in lijn met de adviezen van het RIVM en de Nederlandse overheid maatregelen genomen om het risico op verdere verspreiding van het Corona virus te beperken.

Dit betekent, dat wij momenteel deels via de “cloud” vanuit de thuislocaties van onze medewerkers werkzaam zijn. Op kantoor is voor  iedere vitale functie binnen ons bedrijf altijd iemand aanwezig. Onze bezorgservice is ook, zoals u van ons gewend bent, voor u beschikbaar.

Lubrafil staat nog steeds voor u klaar om u de ondersteuning en snelheid te bieden die u van ons kent en van ons verwacht. U kunt ons dus gewoon via de mail en telefoon bereiken.

Als vanzelfsprekend nemen onze medewerkers extra maatregelen omtrent hygiëne. Bij het afleveren van goederen hoeft u dan ook niet te tekenen (dit doen wij voor u).

Mochten er vanuit het RIVM of de overheid nieuwe maatregelen worden aangekondigd, waardoor wij het bovenstaande moeten aanpassen dan zullen wij u natuurlijk informeren. Wij verzoeken u dan ook om  onze website, LinkedIn en Facebook pagina in de gaten te houden

Wij wensen u en uw naasten veel gezondheid en succes in deze moeilijke tijd.

 Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?