Aqua Nederland Digitaal

30-06-2020

Aqua Nederland gaat dit jaar toch door en wel als virtuele vakbeurs! Helaas is het niet mogelijk om u dit jaar persoonlijk te ontmoeten, maar wij verwelkomen u graag op donderdagmiddag 2 juli 2020 tijdens Aqua Nederland Digitaal.

Ondanks dat alle evenementen zijn uitgesteld, heeft u met Aqua Nederland Digitaal toch nog een moment om met Lubrafil Filtration en andere watertechnologie professionals en kennispartners uit de sector in gesprek te gaan.

 Met de prangende uitdagingen waar de watersector voor staat, vormt dit een uitgelezen moment om samen te komen en samen te werken.

Veilig vanachter uw laptop en toch de échte beleving van een fysieke beurs. Met dit innovatieve platform beleeft u op afstand Aqua Nederland Digitaal alsof u er zelf aanwezig bent.

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze digitale stand en op deze wijze een 1 : 1 afspraak met ons te hebben. Laat u daarnaast komende donderdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur verrassen tijdens kennissessies of een digitale workshop.

Wij kijken ernaar uit om u tijdens deze virtuele vakbeurs te ontmoeten. Via deze link kunt u uw gratis ticket bestellen.

Graag tot donderdag 2 juli a.s.!Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?