Release nieuwe website

09 October 2017

Omdat wij ons als organisatie continu blijven verbeteren vonden we het belangrijk dat onze website niet alleen moest aansluiten bij onze nieuwe huisstijl maar ook bij onze visie. De nieuwe website moest dan ook klantgericht zijn en een gebruikersvriendelijke ervaring bieden.

Na een aantal goede brainstormsessies samen met de ontwerpers en websitebouwers van 0to9 Cross Creative Agency, een projectteam van Lubrafil en InRED Communication Services hadden we een cross creative concept en de creatieve rationale geformuleerd. Daarna kwam de tijd om gezamenlijk verder uit te werken, te ontwikkelen en te produceren. Nu een aantal maanden later kunnen we met trots zeggen, dat onze nieuwe website live is!

Wij nodigen u uit om op verkenning te gaan en uzelf te laten inspireren door de mogelijkheden die Lubrafil u biedt bij het vinden van oplossingen voor uw filtratieprobleem.

Op de website vindt u alle informatie over de oplossingen die wij u kunnen bieden. Zo kunt u onder andere uitgebreide productinformatie en case studies bekijken, het laatste nieuws lezen over bijvoorbeeld onze projecten, meer te weten komen over de mogelijkheden van service en onderhoud en natuurlijk een overzicht van onze merken en producten.