Lubrafil introduceert het automatisch filter aquaBOLL op de Aqua Nederland 2018 (13-14-15 maart)

21-03-2018

In verband met de toenemende zorgen omtrent water, zijn filtratie bedrijven Lubrafil en Boll & Kirch ervan overtuigd dat in de nabije toekomst nieuwe en innovatieve water behandelingsmogelijkheden nodig zullen zijn.

Lubrafil heeft ervoor gekozen om de aquaBOLL op de Aqua Nederland Vakbeurs 2018 te introduceren. Dit is dé waterbeurs van Nederland, waardoor Lubrafil direct een breed professioneel publiek bereikt. Nederland is een belangrijke markt op watergebied. Vandaar dat deze beurs voor het bedrijf een van de belangrijkste is om nieuwe producten, services en mogelijkheden te laten zien.

Het aquaBOLL concept is niet slechts een filter maar een integraal concept van Boll & Kirch uit Duitsland. De aquaBOLL combineert fijn- en grof-filtratie in één product. Dit resulteert in een range van zeer fijne filtratie (10 micron) tot grof-filtratie (5 mm), waardoor het filter zeer breed inzetbaar is voor vele toepassingen. Het product wordt exclusief geproduceerd in de Duitse fabriek van Boll & Kirch in Kerpen.

Lubrafil en Boll & Kirch zijn ervan overtuigd dat de aquaBOLL het beste automatische filter ooit ontworpen is en uniek in zijn soort. Het kan significante verbeteringen op filtratiegebied opleveren voor uw installatie(s) vanwege de geoptimaliseerde functionaliteit en innovatieve modulaire mogelijkheden.
Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?