Expertise en maatwerk!

26-06-2019

Lubrafil bestaat al meer dan 45 jaar. Ons gevarieerde team bestaat uit jonge medewerkers maar ook medewerkers met meer ervaringsjaren. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van filtratietechniek, maar wij kunnen  u ook advies geven wanneer u nog een oude(re) filterinstallatie heeft.

Ongeacht onze ervaringsjaren: Wij delen de gedrevenheid om u de beste oplossing te geven voor uw filtratievraagstuk. Vaak zijn dit grotere projecten. Soms komt er echter ook een particuliere vraag tussendoor. Tevreden klanten: dat is waar we het voor doen!

Een van onze klanten is zo tevreden over onze medewerker dat hij in een blog wordt genoemd én geroemd om zijn maatwerk-oplossing en kennis.

“…in contact gekomen met een firma in Rotterdam, die veel onderdelen aan Engelse coasters leverde. En daar liep een man rond, die geen computer of ander nieuwerwets apparaat nodig heeft, waar de oude nummers toch niet meer in staan, want die man heeft een hoofd met een ijzeren geheugen! Ted Hoppener gaat op zoek, en komt met een engels alternatief, dat op 2,5mm na in de lengte past. En er ook nog uitziet als het oude filter! “

Klik hier om de volledige blog te lezen.Note

You have not entered a filter serial number.
Are you sure you want to proceed to the RFQ?